Carice van Houten & Halina Reijn produceren nieuwe serie die speelt in de wereld van prostitutie en vrouwenhandel

0
481

Deze week zijn de opnamen gestart voor ‘Red Light’, een serie over 3 vrouwen die zichzelf verliezen en elkaar vinden in een wereld van prostitutie en vrouwenhandel. Carice van Houten & Halina Reijn zijn hierbij de creative producers, alswel dat ze 2 van de 3 hoofdrollenvoor hun rekening nemen. De 3e hoofdrol wordt vertolkt door de Vlaamse Maaike Neuville.

3 vrouwenlevens verstrengeld
De omvangrijke internationale coproductie, die in 2020 te zien zal zijn bij BNNVARA op NPO 1 en in België bij VTM, wordt geproduceerd door Warner Bros. ITVP Nederland (WBITVP Nederland) en Eyeworks België. In deze dramaserie zorgt het mysterie rondom een vermissing dat de levens van 3 totaal verschillende vrouwen, maar elk op een belangrijk keerpunt in hun leven, met elkaar verstrengeld raken.

Productiehuis Man Up
Carice van Houten en Halina Reijn: “Het is onze missie om met ‘Man Up’ belangwekkende verhalen te vertellen vanuit een vrouwelijk perspectief. ‘Red Light’ is een verhaal met enorme urgentie, over vrouwen, seksualiteit en macht. We zijn erg trots dat na lange voorbereiding de opnames nu gaan beginnen. We geloven dat het een zeer wervelende, actuele serie wordt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here