Dragons’ Den is terug in Nederland. Vrouwelijke ondernemers: meld je aan!

0
706

Het wereldwijd succesvolle business-programma Dragons’ Den keert na een afwezigheid van 10 jaar terug op de Nederlandse televisie! Beginnende ondernemers met een briljant idee voor een nieuw product, of dienst, krijgen daarin de kans om hun droom te verwezenlijken: een succesvol eigen bedrijf. De kandidaten (de pitchers) presenteren hun bevlogen plan aan 5 durfkapitalisten (de dragons), die hun sporen in de zakenwereld ruimschoots hebben verdiend. Ze hopen dat deze topondernemers enthousiast worden en in hun idee willen investeren.

Het hol der draken
In ruil voor het kapitaal dat de dragon inlegt, ontvangt zij/hij aandelen. De stevige onderhandelingen tussen beide partijen levert het nodige vuurwerk op. De pitcher wil immers baas blijven over zijn idee en de dragon wil er zo veel mogelijk aan verdienen. De dragons voeren onderling ook strijd wanneer blijkt dat ze beiden hun zinnen op hetzelfde plan hebben gezet. Vrij vertaald staat de naam van het programma voor ‘Hol van de draken’.

Pitchen
Ben je een beginnende ondernemer met een uniek idee, product of dienst maar ontbreken de middelen om de gewenste groei te genereren? Kortom, ben je op zoek naar een zakelijk investeerder? Dan biedt dit tv-programma dé ultieme mogelijkheid! Pitch je idee voor 5 gerenommeerde entrepreneurs en overtuig ze van het feit, dat jouw idee de benodigde investering meer dan waard is.

We willen vrouwen zien!
Als Supervrouwen en als kijkers hopen wij natuurlijk op veel diversiteit. Vrouwen: meld je dus nu aan via deze link. De uitzendingen zijn te zien vanaf voorjaar 2020 bij WNL op NPO1. De presentatie is in handen van QUOTE-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here