Volgende zomer golven vrouwen en mannen met en tegen elkaar in de Scandinavian Mixed

0
143

Zweden heeft weer eens een primeur: in juni volgend jaar zal er een golftoernooi zijn voor mannelijke én vrouwelijke profs. In de Scandinavian Mixed spelen 78 mannen en 78 vrouwen om 1 trofee en de bijbehorende geldbuidel van zo’n €300.000,-. Het maakt deel uit van zowel de European Tour als de Ladies European Tour.

Toekomst
De Zweedse golfgrootheden Annika Sörenstam en Henrik Stenson zijn ambassadeurs van dit eigentijdse initiatief, dat al zeker kan zijn van 3 edities. “De Europese tour wil innovatief zijn en dit toernooi kan zeker bijdragen aan de wijze waarop golf in de toekomst kan worden gespeeld”, aldus Stenson, in 2016 winnaar van het Brits Open.

Voor iedereen
Annika Sörenstam won in haar carrière 10x een major. “Mannen en vrouwen samen in een toernooi lijkt me heel spannend voor de fans. Een mooi moment om te laten zien dat golf voor iedereen is.”. Plaats van handeling: de Bro Hof Slott golfbaan in Stockholm.

Kijken
En deze golfvrouwen zijn reuze gevaarlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here