Bedrijven van wereldwijven: vrijdag zijn ze allemaal in Nederland!

0
264

Ze schreven allemaal voor LINDA.nl. Via de rubriek Wereldwijven deelden ze hun ervaringen in het buitenland. Over wat hen ter plekke opviel, bewoog of ontroerde. En die bijzondere en inspirerende verhalen willen ze blijven vertellen! In 2017 verscheen ‘Wereldwijven, 27 portretten van grensverleggende Nederlandse vrouwen.’ De royalty’s van dit boek, waarvan Lilianne Ploumen het voorwoord schreef, gingen naar SheDecides. Omdat de wereldwijven dagelijks zien dat het hard nodig is om het klimaat voor vrouwen in de wereld te verbeteren.

Het blijft nodig
In 2018 volgde de website dewereldwijven.com. Over ondernemende, avontuurlijke en sterke wereldvrouwen. En kritisch: over vrouwenrechten, gelijkheid en actuele kwesties. Maar ook persoonlijk, herkenbaar en kwetsbaar. Blogs, vlogs en interviews. Voer voor een boek en dat is er nu ook: ‘Bedrijf van een wereldwijf’.

Boekpresentatie en veel meer
Op een gelijknamig event wordt dit vrijdag aanstaande gepresenteerd en gelanceerd. Met talks van de vrouwen die in buitenland ondernemen. Altijd met passie, een groot hart en oog voor de wereld om hen heen. Bedrijven met sociale, maatschappelijke en/of duurzame kenmerken. Daarnaast is volop ruimte voor netwerken en een goedgevulde ‘doegoedietas’ om mee naar huis te nemen.

Praktisch:
Locatie: ‘A Beautiful Mess’, H.J.E. Wenckebachweg 48, 1096 AN Amsterdam, Tijdstip: vrijdag 25 oktober 2019 van 16:45 tot 19:30 uur, Tickets: €27,50, dit is inclusief een natje en een droogje en 10% korting op het boek van €22,50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here