Bijzonder verhaal van een Superhero

1
166

Haar muziek hielp haar in een moeilijke tijd en met de strijd tegen haar eetstoornis. Ze schrijft over dingen die we niet altijd durven vertellen of uitspreken en probeert zo taboes te doorbreken. Die kwetsbaarheid, en een trotse moeder die ons tipte, zorgde ervoor dat we eens zijn gaan kijken naar het verhaal van Sylvia. Ik hoop dat je hierdoor net zo geraakt wordt als ik!

Wie is Sylvia Aimee?
Sylvia Aimee is een 23-jarige singer-songwriter uit Noord-Holland. Ze schrijft country/popliedjes, geïnspireerd door artiesten als Ilse DeLange en Taylor Swift. Ze trad onder andere op bij De Wereld Draait Door en 3FM, stond in het voorprogramma van Esmee Denters in Melkweg Amsterdam, nam twee singles op in Nashville en deed mee aan het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Sylvia schrijft liedjes om haar eigen ervaringen, gedachten en gevoelens een plek te geven.

Supervrouwen
Haar EP ‘Superhero’ is op 25 oktober 2019 verschenen. Een titel die ons natuurlijk in het bijzonder aanspreekt. Mensen vragen mij vaak waarom ik mijn bedrijf en dit blog zo genoemd heb. Mijn antwoord hierop is dat alle vrouwen vaak zoveel balltejes hoog houden dat je daar echt wel een cape voor nodig hebt, kortom; we zijn allemaal Supervrouwen!

Superhero – the song
Superhero is de titelsong van de SUPERHERO EP. Sylvia schreef dit lied toen ze Nashville voor de eerste keer bezocht. Ze was zo geinspireerd door alle ‘dromen-najagers’ en reflecteerde ook op haar eigen leven. Ze besloot afscheid te nemen van de dingen die haar niet echt hielpen. Haar eigen dromen najagen en verantwoordelijk te zijn voor haar eigen geluk. Een jaar later was ze terug in Nashville om deze musicvideo te maken. “Het was zo leuk om in mijn Superhero kostuum door de straten van Nashville te rennen!” zegt Sylvia.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here