Voortaan zijn alle vrouwelijke professionals heel makkelijk te vinden

0
229

Wie wel eens een zelfstandig professional zoekt en dan voorkeur heeft voor een vrouw, kan deze vinden op het nieuwe platform Professionalista. Sinds 15 september is de online etalage voor vrouwelijke professionals live. Het is een on-line plek waar je vakvrouwen kunt zoeken en vinden. Want soms zoek je specifiek een vrouw voor een opdracht, zoals je ook soms specifiek een student zoekt of iemand in de buurt.

Zichtbaar zijn
Oprichter, Marijke Krabbenbos: “Vrouwen moeten meer zichtbaar zijn, zichzelf meer in de etalage zetten op werkgebied. En als je een vakvrouw zoekt, moet je haar makkelijk kunnen vinden. Voor posities in de raden van commissarissen, raden van bestuur en raden van toezicht is er de databank topvrouwen.nl. Voor huizen is er funda. En nu is er Professionalista voor alle vakvrouwen die beschikbaar zijn voor een opdracht. We richten ons dus op zelfstandigen, niet op vrouwen die een baan zoeken.”

Professionalista’s
Vrouwelijke professionals, of professionalista’s, zoals Krabbenbos ze noemt, kunnen zelf hun profiel aanmaken en kiezen uit drie verschillende vermeldingen. Het zoeken is gratis en kan ook zonder een account aan te maken. De “zoekers” zijn zowel andere ondernemers als mensen in organisaties, die op zoek zijn naar een freelancer of een externe professional. “Het gaat bij ons om wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Dus er is in het profiel, naast vaste velden ook ruimte voor een audiobericht en een videoboodschap. De zoeker kan direct zelf contact opnemen met de professionalista. Snel en transparant.”
De site is te vinden op www.professionalista.nl

Aanmelden met korting
Voor al onze bloglezers hebben we een kadootje: je krijgt 25% korting bij het aanmelden met de volgende code: prof294sup deze code is geldig t/m 31 december 2019.

Over Marijke Krabbenbos

Marijke Krabbenbos (47) is ondernemer en zoekt zelf regelmatig naar iemand voor een opdracht. “En ik doe graag zaken met vrouwen. Ik merk dat de communicatie vaak makkelijker gaat. Zo is de site ook helemaal ontwikkeld met een team van vrouwen en zonder gedoe.”
Marijke Krabbenbos studeerde Bedrijfskunde en werkte 10 jaar bij verschillende banken, toen ze in 2006 voor zichzelf begon met ideeënbedrijf IdeaCompany. Ze helpt mensen en organisaties aan ideeën en zet af en toe een eigen concept in de markt. In 2007 startte ze met het vrouwelijke ondernemersnetwerk Bites & Business. Ze bedacht en initieerde onder andere het Tanteboek, kledinglijn Qolors en co-workingspace Laptoplounge. En nu dus Professionalista.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here