RightBrains stories over women in tech: Marlou Pors

0
211

Hoe is dat om de enige vrouw te zijn? werd haar gevraagd. “Ik zag het nooit als een probleem. Ik vond andere vrouwen als sociale contacten bij andere studies tijdens mijn opleiding aan de universiteit. Het leidde soms ook tot grappige situaties toen ik bijvoorbeeld in een discussie over kostenreductie een vergelijking maakte met het kiezen tussen twee paar schoenen. De jongens in de klas spraken mij erop aan dat ze niks konden met die vergelijking. Ik had ook een roze notitieboek en leverde alles op roze papier in. Toen een van de professoren mijn paper kwijt was vertelde ik ‘m dat het op roze papier geschreven was. Hoe kon ie dat nu kwijtraken?”

Wat vind je nu zo leuk aan jouw werk?
“De research die ik doe vind ik heerlijk. Het past precies bij mijn persoonlijkheid en brengt mij bij ‘techies’ over de hele wereld. En ik ben bij mensen die het net als ik leuk vinden om te videogamen of lol te hebben met tafelvoelbal.”

Lees hier het hele verhaal van Marlou op RightBrains.nl

Marlou Pors
Is een network engineer bij KPN en houdt zich bezig met het creeren van het netwerk van de toekomst. Ze werkt in eenteam met 60 mensen waarvan er 5 vrouw zijn maar ziet dat nooit als een probleem.

RaightBrains.nl is een platform voor vrouwen in Tech en deelt inspirerende verhalen zodat we meer vrouwen in tech krijgen oftewel ze helpen bij het sluiten van de digital talent gap. Dat is niet alleen goed voor vrouwen maar ook voor bedrijven; diverse teams zijn innovatiever en behalen betere resultaten.

Hier op onze blog zijn we dol op inspirerende verhalen dus gaan we ze delen op regelmatige basis en kun je het hele verhaal (en natuurlijk nog veel meer verhalen) lezen op RightBrains.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here