Ook zo dol op romantische kerstfilms?

0
197

Ik weet, het moet nog Sinterklaas worden maar in de USA zijn ze al volop met kerst bezig vandaar toch dit berichtje van mij. Ik ben zelf al bijna 22 jaar gelukkig met mijn Jos en heb helemaal niets te klagen op romantisch gebied. Maar ben jij ook zo’n ‘sucker’ voor romantische kerstfilms? Ik ben zelf dol op romantische films omdat ze altijd een ‘happy end’ hebben.  En er is vaak zoveel narigheid en geweld te zien, dat ik graag even wegvlucht in die belachelijk romantische films. Je weet altijd dat ze elkaar vinden, iets naars gebeurd en dan vinden ze elkaar gelukkig toch nog. Gelukkig zijn de hoofdrolspeelsters tegenwoordig steeds meer zelfstandige vrouwen met carrières want die zachte typetjes zijn niet echt mijn smaak.

Daarom mijn tip voor de komende koude donkere dagen: de films van Hallmark Channel. Helaas voor ons hebben ze geen eigen kanaal op de televisie maar gelukkig worden alle films ook op YouTube gezet door allerlei fans!

PS ze hebben inmiddels voor het 10e jaar een Christmas Countdown…

https://www.youtube.com/user/HallmarkChannelUSA

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here