Cadeautjes stress

0
285

Ik weet niet hoe het bij jou is maar deze maand bezorgd mij altijd weer stress. Zowel voor 5 december als Kerst doen wij een cadeautje maar iedereen heeft alles al. We hebben een paar jaar geleden besloten dat we alleen nog maar voor de kinderen verjaardagscadeautjes doen en voor de volwassenen niet meer. Vreemd genoeg geldt dat echter niet voor de feestdagen.

Voor mijn bedrijf
Inmiddels heb ik een flink team opgebouwd met medewerkers in 4 verschillende landen met 7 verschillende nationaliteiten en dus heb ik met mijn bedrijf ook cadeautjes stress. En omdat wij ons ook nog bezig houden met diversiteit kun je dan beslist niet stereoptiep aan de gang gaan.

Dus ben ik gaan zoeken naar de ideale cadeautjes en ik kan je vertellen, die zijn er niet. Liefst een beetje persoonlijk maar voor 43 man (mijn team) is dat ook best wel onbegonnen werk.

Tips
Daarom mijn tips om toch een beetje leuk voor de dag te komen zonder dat het je maanden voorbereiding kost:

  • deel grofweg degenen die je wilt verwennen in groepen qua interesse in: sportief/gezond, beauty, fashion, stoer, tech/gadget, foodie, mindful, natuur.
  • ga dan op zoek naar pakketten, want een cadeau dat uit verschillende onderdelen bestaat, valt sneller in de smaak blijkt uit onderzoek
  • bij de meeste merken hebben ze in deze tijd samengestelde pakketten waardoor voor hetzelfde geldt vaak een aantal extra dingen krijgt zoals bijvoorbeeld de Rituals kerstpakketten
  • hou speciale aanbiedingstijden in de gaten als Black Friday en de dag na het Sinterklaas weekend (vooral als je voor kerst iets moet hebben)
  • veel kerstpakket leveranciers kunnen ook voor Sinterklaas leveren en zelfs voor 1 pakket kun je daar bestellen
  • kijk hier eens om ideeën op te doen
  • goede doelen zijn erg in trek om cadeau te geven maar vergeet dan niet er ook iets voor henzelf bij te doen, dat valt meestal beter in de smaak
  • en mijn laatste, maar zeker niet onbelangrijkste tip: noteer wat je hebt gegeven zodat je niet in herhaling valt!

Veel succes met het uitzoeken!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here