Mannen worden blijer van feminisme

3
736

3 REACTIES

  1. nou nog even dat vrouwen geil worden van de gelijkwaardige man. Pas dan klopt dit verhaal echt. Vooralsnog vallen vrouwen op mannen tegen wie ze op kunnen kijken, niet op genderneutrale nono’s. Dus tja. Verlangen van mannen dat ze gelijk worden, betekent dus dat vrouwen hun mannen gaan zoeken in het buitenland. Wat we nu al zien. Ik raad dus elke man aan niet die rare THEORETISCHE adviezen van VAN TRICHT op te volgen, maar gewoon ff te kijken naar de praktijk

    Zo gauw vrouwen een huisman waanzinnig opwindend vinden, zal elke man graag huisman willen worden.

    Nog meer weerlegging van uw droomwereld gewenst?

    • Ha die Renzo, leuk dat je ons weet te vinden. Ik vind Jens absoluut niet onaantrekkelijk. Ik kan als zogezegde ‘cishet-vrouw’ vallen op alles wat zich tussen mannelijk en vrouwelijk beweegt. Soms zijn zelfs trava’s leuk en lekker. En nu weer terug naar je grot Renzo.

  2. Wat mooi beschreven!
    Het sluit totaal aan op en geeft aanknopingspunten bij de dialoog die wij woensdag in Weert hadden in het kader van “Orange the world” met als gastspreker Lucinda Douglas (die dolgelukkig is met haar sexy huisman, dat nog nebenbei want dat heeft niets te maken met gelijkwaardigheid).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here