Annedieke is digitaal verhuisd, maar zal nog regelmatig op visite komen

0
41

Aan al mijn lieve lezers:

Al enige weken ben ik ~zeer tegen mijn aard in~ nogal stil op deze blog. E.e.a. heeft te maken met drukte voor allerhande andere zaken, waaronder ook de voorbereiding van een eigen blog. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer blij ben met Supervrouwen.nl (nu internationaal mooi getiteld: SupwerwomenConnected.com), maar dat ik als persoon door moet in de vaart der volkeren.

Zet dus vooral Annedieke.nl in je lijstje favorieten als je op de hoogte gehouden wilt worden van alles wat te maken heeft met feminisme. Daar zal ik dagelijks mijn licht laten schijnen over hoe mannen en vrouwen wel fijn met elkaar kunnen samenwerken, over genderdiversiteit, over meisjesrechten en wat dies meer zij. Echt afscheid nemen doe ik niet (dat bestaat ook niet volgens Marco Borsato en hij kan het weten), want ik zal zo nu en dan hier nog weleens een gastblog publiceren of er zullen artikelen van mij, die in het Duits of Engels vertaald zijn, op deze website worden gezet.

Rest mij nog alle Supervrouwen, in Nederland en in de diverse buitenlanden, te bedanken voor hun vertrouwen. Met speciale waardering voor Opper-Supervrouw Wendy Broersen. Ook zij en ik zullen nog weleens samenwerken, daar onze doelstellingen: een betere zichtbaarheid en versterking van de posities van vrouwen, dezelfde zijn.

Een groet in Sisterhood!
Annedieke Kuchler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here