Omhels je emoties op je werk

0
49

In deze nieuwe serie van TED staat deze video over emoties en werk. Volgens TED is het juist mooi als je emoties toont op je werk. Als iemand emoties toont blijken we die persoon eerder te geloven en vertrouwen blijkt uit research. We presteren beter, zijn meer verbonden met elkaar en we proberen meer en werken harder. Teveel en te vaak emoties tonen creeert een tegengesteld effect.

Vrouwen krijgen vaak te horen dat ze zich minder emotioneel moeten opstellen. In de ogen van een mannelijke manager is een vrouw al snel zwakker en minder zeker van zichzelf als ze emoties toont, hij is het immers niet gewend.

In deze video van TED geven ze vier manieren om op de juiste manier en het juiste moment je gevoelens te tonen.

Geen zin om te luisteren? Hier staat het transcript (in het engels).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here