Cadeaus op originele manieren inpakken

0
72

Heb je binnenkort een verjaardag op de planning staan? Of misschien wel een afscheid van een collega? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk als ze niet alleen een tof cadeau krijgen, maar dat het cadeau ook nog eens op een originele manier is ingepakt. In dit artikel delen we de leukste inspiratie voor het inpakken van cadeaus.

Creatief met inpakpapier

Je kunt al creatief aan de slag met alleen het inpakpapier dat je in huis hebt. Pak het cadeau bijvoorbeeld dubbel in en knip het buitenste papier vervolgens in zodat er opengeklapte hartjes ontstaan. Of gebruik de tweede rol inpakpapier voor het maken van vormpjes die je dan weer op het cadeau kunt plakken.

Persoonlijk kadopapier

Wil je een echt uniek ingepakt cadeau geven? Ga dan voor persoonlijk kadopapier. Tegenwoordig kun je kadopapier bedrukken, met bijvoorbeeld een foto of het logo van het bedrijf, zodat niet alleen het cadeau zelf, maar ook het inpakpapier al een cadeau op zich is!

Geld cadeaus inpakken

Wil de jarige heel graag geld ontvangen?(Of weet de jarige niks te verzinnen) Dan kun je dat in een kaart doen, maar je kunt het geld natuurlijk ook in leuke vormen vouwen en deze op de kaart of de envelop plakken. Zo kun je het geld bijvoorbeeld in een bloem, hartje, vlinder of ster vouwen.

Hier een paar leuke ideeën.

Cadeaus versieren met touw, lint, kralen of washi tape

Heb je het cadeau al ingepakt, maar ziet dit er nog wat saai uit? Ga dan aan de slag met touw, lint, kralen of washi tape. Maak met touw en washi tape bijvoorbeeld een slinger om het cadeau heen, of maak met verschillende soorten lint een weefwerk over het papier heen.

Kleine cadeaus origineel inpakken

Cadeaukaarten zijn tegenwoordig een populair cadeau om te geven. Nu kun je hier in de winkel een envelop of doosje voor kopen, maar je kunt ook heel eenvoudig zelf een doosje maken waar je de cadeaukaart in kunt doen. Heb je nog toiletrollen over? Vouw deze aan de uiteinden in, zodat je hem dicht kunt vouwen, en versier deze met papier of washi tape. Makkelijk te maken en het ziet er ook nog eens leuk uit!

Heeft de jarige niks gevraagd en weet je zelf niks te verzinnen? Lees dan hier voor leuke cadeau ideeën en hoe je het perfecte cadeau vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here