Nee heb je – winactie

5
247

Je kunt niet de hele tijd alleen maar op hoog niveau presteren af en toe moet je ook ontspannen. En dat is nu precies waarom ik vaak van deze boeken lees; om heerlijk even te kunnen ontspannen. Meestal zondag op de bank of lekker lui ’s avonds in mijn bed om dan boven op het boek in slaap te vallen.

De Nederlandse schrijfster Charlotte de Monchy heeft alweer haar vierde ‘niet over nadenken’ boek geschreven; ‘Nee heb je’. Perfect voor een warme dag op het strand als je brein even op ‘half’ staat. Helemaal perfect dat het zich afspeelt op het strand op Bali zodat je, zelfs als het weer niet zo mooi is, toch lekker kunt wegdromen. Een romantisch verhaal over Bobbie die door haar baas voor een klus naar Bali wordt gestuurd, haar zus bezoekt en daarmee ook meteen het wat rustiger aan kan doen omdat ze misschien toch wel een beetje overwerkt is.

Natuurlijk loopt het anders dan bedoelt is, ontmoet ze een wel heel aantrekkelijke surfleraar, werkt haar zus niet bepaald mee en gelukkig zit er hier een daar ook nog een scheutje humor overheen.

Voor de vakantie
Met andere woorden, een lekker leesbaar boek met genoeg vaart om het verhaal gaande te houden en gelukkig ook niet te dun zodat de karakters van de hoofdpersonen wel een beetje uitgediept worden. Een aanrader voor de strand-/vakantietas dus!

Het boek ‘Nee heb je’ is o.a. te koop bij Bol.com als hardcover EUR 15,99 of als e-book EUR 11,99.

Winactie vraag: Naar welk land zou jij wel een langere tijd willen verhuizen (als je nergens rekening mee hoefde te houden en alles kon)?

Als je gewonnen hebt, sturen wij je een mail waarin we om je adresgegevens vragen. En dan heb je het boek zo snel mogelijk in huis.

5 REACTIES

  1. Wanneer er echt geen belemmeringen zij … dan zou ik heel graag in een boerderij in Drenthe willen wonen.
    Wanneer ik echt voor het buitenland moet kiezen, dan staat Schotland de noordelijke kust wel bovenaan mijn wensenlijst. Woest en wild, mooie whisky, wind en regen en dan binnen met een goed boek, mooie kop thee en een haardvuur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here