Corona cultuurshock perfect in beeld gebracht

0
96

Cultuurshock, daar heeft iedereen wel eens van gehoord. Middels onderstaande video-infographic beschrijft Jitske Kramer in 2 minuten kort en krachtig de collectieve Corona Cultuurshock waar we ons in bevinden. Zonder het meteen te beseffen bevond Nederland, de hele wereld, zich in een situatie waar niemand ooit mee te maken heeft gehad.

Corona heeft ons in een collectieve wereldwijde cultuurshock gebracht. Het nieuwe normaal is een term geworden waar iedereen probeert mee om te gaan en alle vaste regels en structuren gaan op z’n kop.

In grote lijnen kun je onze reacties op de corona maatregelen voorspellen aan de hand van 4 opeen volgende fases. Deze fases kun je bekijken in de onderstaande filmische infographic. In welke fase zit jij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here